The bastide
restaurant.

Dine either in the cosy red salons on the first floor or in ‘fountain’ salon on the ground floor. Otherwise choose the veranda with its protected glass panelling or bask outside in the sun and watch the world go by while lunching on the expansive terrace.

The mood that suits you

Terrasse

The menu

inspiring
& creative.

An exciting collaboration of local food and gastronomic classics is served, with a touch of modern international flair…. the culture of the bistronomy is wonderfully reflected while retaining the authenticity of the charming provencal hotel: The Bastide du Cours.

The Cuisine creates a sensory experience based on a culinary philosophy that is both modern and thriving in taste: “Globally inspired and locally created,” This process begins with premium ingredients, sourcing the best of what is available locally and seasonally, and focusing on quality and flavour.

Entrées :

Foie gras de canard poêlé, chutney mangue et ananas, brioche toastée. 22€

Soupe de poisson de roche, rouilles et pains grillés. 15€

6 Huîtres de Bouzigues. 12€

Salade folle : quinoa tout en fraîcheur, pomme Granny smith, Légumes croquants aux fruits. 12€

Ceviche de daurade, citron vert et noisettes. Condiment fruits de la passion. 16€

Tataki de thon en robe de pistache, pulpe d’avocat, concombre et cebettes. 17€

Plats :

Joue de bœuf confites, polenta croustillante, jus d’une daube de bœuf réduit. 25€

Foie de veau poêlé aux oignons rouges vinaigrés. Jeunes pousses d’épinards, pomme de terre ratte. 19€

Dos de cabillaud au vapeur. Fine purée de carottes au gingembre. Fenouil croquant. Légumes à l’huile d’olives vierge. 19.50€

Plancha de noix de saint Jacques avec betteraves. Pomme de terre confite à l’huile de truffe. 24€

Linguine aux coquillages et gambas. Jus de crustacés. 24€

Filet de bœuf poêlé, champignons du moment, brocolis rôtis. Jus corsé. 24€

Hamburger sauce au poivre vert, roquette et morbier de montagne. 19€

Desserts :

Entremet chocolat noisettes, caramel onctueux. 9€

Crème brûlée à la fève de tonka, petits financiers à l’orange. 8€

Cheesecake vanille, fine gelée bergamote. 8€

Dessert de la Bastide. 8€

Café gourmand de la Bastide. 10€

Menu :

Menu Bastide : Entrée, plat et désert aux choix. 45€

Menu du Jour : Entrée et plat ou plat et désert. 18.90€

Menu du Jour : Entrée, plat et désert. 22.90€

Menu Enfant : Sirop a l’eau, Steak hachée/poulet/frites ou pates, Boules de glace/ Crêpes, Moelleux chocolat. 12.90€

Les groupes

Réservation
de groupe

From 20 people, take advantage of our group meal offers. Business Lunch / Meeting Room / Seminar / Event …